fbpx

❗ŚWIĘTA 2023 ❗

Z dniem 1 grudnia 2023r., od godziny 7:00 rozpoczynamy przyjmowanie zamówień na Święta 2023r. Uprzedzamy, że zainteresowanie jest ogromne i prawdopodobnie trzy razy większe od poprzednich Świąt - dlatego apelujemy, aby złożyć zamówienia 1 grudnia, bo najprawdopodobniej 2 grudnia nie będzie już żadnych miejsc.

Zamówienia na święta będziemy przyjmować trzema drogami, wg. kolejności:

🟠 stacjonarnie w cukierni na Fabrycznej 1,
🟠 telefonicznie na numer 503988524 (będziemy oddzwaniać na nieodebrane, prosze miec na uwadze, że telefonów będzie sporo)
🟠 poprzez facebooka i wiadomość prywatną (podajemy imię, nazwisko, numer telefonu, date (23 albo 24 grudnia) oraz jakie wyroby nas interesują.
🟠 poprzez formularz na stronie WWW w zakładce kontakt

Każde zamówienie musi zostać potwierdzone przez nasz #PyziZespół - wtedy będzie realizowane

Tak jak w roku poprzednim. Sprzedajemy 1/1 (całą blachę), ¾ (trzy czwarte – kostki z blachy) ½ (połowę blachy – dwie kostki) oraz ¼ (jedna czwarta – kostka z blachy). Jedna kostka to 6 kawałków ciasta, pół blachy 12, trzy czwarte 18, cała blacha 24.

⭕ Wyjątki: rolada makowa (makowiec), kruszonka (drozdzowiec), czoko (murzynek), cinimini (cynamonowe), maślane - całe lub pół a babki tylko w całości

💲 Do każdego zamówienia przyjmujemy 50 zł zaliczki niezależnie od kwoty zamówienia (chyba, że będzie poniżej 50 zł to wtedy 10 zł zaliczki).

👨‍👩‍👧‍👦 W tym roku naszykowaliśmy specjalne druki oraz 150 miejsc, dlatego ilość jest ograniczona - ze względów logistycznych i mocy przerobowych.

Zamówienia można złożyć na 23 grudnia jak i na 24 grudnia.

❗ Nie przyjmujemy żadnych tortów, wyrobów drobnych typu rurki, eklerki, babeczki - nic z takich rzeczy i tutaj nie ma żadnej dyskusji. ❗

🧡 Cukiernia 23 grudnia w Sobote będzie otwarta normalnie jak zawsze od 9 do 17:00. Jednak ilość ciast będzie ograniczona, ze względu na wydawanie ciast #PyziSmakoszą także w godzinach otwarcia.

🧡 24 grudnia w Niedziele cukiernia będzie otwarta od 8:00 do 13:00 TYLKO WYDAWANIE CIAST bez sprzedaży bezpośredniej! Oczywiście tak jak w tamtym roku, zostaniemy tak długo jak będzie wydawanie, ale dajemy 5h na odbiór.

❌ W dniach 23 i 24 grudnia nie obowiązują żadne dowozy i promocje.

‼ I najważniejsze: cukiernia nie będzie czynna od 25 do 27 grudnia. Otwieramy 28 grudnia a 29 grudnia będzie ostatnim dniem sprzedaży. 30 i 31 grudnia bedzie wolne oraz 1 i 2 stycznia. Wracamy 3 stycznia 2024r. ‼

Jakiekolwiek pytania można zgłaszać tylko i wyłącznie pod tym postem. Informacje będą także podane na naszej stronie Internetowej (link w komentarzu)

🫵 Zapraszamy od 7:00 do 17:00
Weekendy od 9:00 do 17:00
📍Fabryczna 1 Kalisz (obok Źródełka na przecięciu Joselewicza - Pułaskiego - Fabryczna)
✉️ kontakt@pyzipyzi.pl
☎️ Tel: 503988524 lub 519109063

#cukiernia #domowacukiernia #pyzipyzi #cukierniadomowa #cukierniakalisz #kaliszcukiernia #domowewypieki #wypiekidomowe #tortydomowe #mobilnacukiernia #słodkiestoły #pyzicukiernia #ŚWIĘTA #swieta #swieta2023 #święta2023

Szybki kontakt

Godziny otwarcia lokalu na Fabrycznej 1
Od poniedziałku do piątku od 7:00 do 17:00
Sobota oraz Niedziela od 9:00 do 17:00
lub do wyprzedania ciast!

PyziPyzi - Domowe wyroby cukiernicze Kamila Kowalska (Krawczyk)

NIP: 6182193171 / REGON: 522017568
E-mail: kontakt@pyzipyzi.pl
Telefon/BLIK: 503 988 524

Bank Santander: 93 1090 1128 0000 0001 5048 3587
Logotyp PyziPyzi oddaje radość i pasję tworzenia tego co słodkie.
Jego zadaniem jest budowanie pozytywnej atmosfery już od
momentu pierwszego spojrzenia. PyziPyzi to cukiernia pełna
uśmiechu i zaangażowania, dla powstających w niej produkt w.
Uśmiechnięta postać młodej cukiernik ma za zadanie przywodzić
na myśl pozytywne chwile, spędzone przy wspaniałych ciastach,
tortach i ciasteczkach. Domowe Wyroby Cukiernicze, wprost przedstawia misję firmy - domowe czyli naturalne i najlepsze.
  • jeśli wiadomość dotyczy zamówienia - podaj numer telefonu w celu kontaktu oraz adres, na który ma zostać dowieziony lub punkt.
  •  

Szybka nawigacja

wdrożenie & realizacja: KamikStudio.pl
(C) 2018 - 2024 Wszelkie prawa zastrzeżone
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram