w cenie zawarte: produkty, karton, transport, czas pracy i wykonanie, koszty utrzymania firmy.
1. Baza: Tradycyjny, domowy tort na śmietanie z wieloma kawałkami owoców: borówka, malina, brzoskwinia + opcje, które wybierze klient
2. Opcjonalnie: kawałki czekolady, truskawka, porzeczka czerwona
3. Biszkopt (w przypadku mieszanego, należy określić które piętro w jakim wariancie)
3.1. jasny,
3.2. ciemny
3.3. mieszany,
4. Przesmarowanie: konfiturą, dżemem w wybranym smaku, lub maksymalnie dwóch smakach
4.1. Malina – rekomendowany dla przebicia smaku,
4.2. Porzeczka – rekomendowany dla przebicia smaku,
4.3. Truskawka,
4.4. Morela,
4.5. Brzoskwinia,
4.6. Wiśnia,
5. Dekoracja:
5.1. Standardowa z świeżymi owocami do-okoła,
5.2. Świeże owoce wysypujące się z rożka od lodów,
5.3. Drip (spływająca czekolada po torcie) – w połowie / po całości okręgu,
5.4. Czekolada po całości / po połowie - na wierzchu torta,
5.5. Napis z czekolady na wierzchu torta,
5.6. Śmietanowe różyczki wokół tortu (mogą być wielo-kolorowe +5zł)
5.7. Typu Kinder (czekolada po całości, z świeżymi owocami, kinderkami, Kinder bueno, jajko Kinder, inne ciastka/drażetki) – 20 zł dopłaty do całości tortu.
5.8. Beczka Whisky (dekoracja z pryncypałek w formie „palisady”, lód zrobiony z galaretki przezroczystej oraz dwie buteleczki whisky) – 100 zł dopłaty do całości tortu
6. Za dopłatą:
6.1. podwojenie owoców w torcie, 15 zł
6.2. topper ze sklejki (drewniany), 20 zł
6.3. topper z plexy (np. „złote lustro”), 30-60 zł
6.4. opłatek waflowy (nakładany na tort), 20 zł
6.5. opłatek cukrowy (wycinany, wbijany jak „figurka w tort”). 20 zł
6.6. figurka – wyceniane indywidualnie od 20 do 100 zł.
6.7. inne (alkohol, butelki, produkty premium) – wycena indywidualna
7. Dodatkowe uwagi: Jest to tort tradycyjny, nie robimy tortów artystycznych, wielokątowych, z mas cukrowych, nie używamy chemii, ulepszaczy, proszków, wzmacniaczy smaków. Kierujemy się tylko 100% domowym, naturalnym, na śmietanie tortem. Tylko i wyłącznie na życzenie klienta możemy użyć kroplę barwnika do śmietany w celu koloryzacji. Najmniejszy możliwy tort ma wagę od 1,2kg. Zastrzegamy sobie, że tort może mieć różnice w wadze +/- 300g. Tort wyliczamy zgodnie ze wzorem ILOŚĆ OSÓB * 150 GRAM = IlE_KG_TORT np. 10 osób * 0,15 = 1,5kg tort.