fbpx
Zapisy na święta Wielkanocne ruszają od 1 marca 2024r - do wyczerpania miejsc.

Oferta tortów domowych

Kliknij jaki typ tortu Cię interesuje, aby zobaczyć go i przeczytać szczegóły
Powrót do OFERTY >>
w cenie zawarte: produkty, karton, transport, czas pracy i wykonanie, koszty utrzymania firmy.
1. Baza: Tradycyjny, domowy tort na śmietanie z wieloma kawałkami owoców: borówka, malina, brzoskwinia + opcje, które wybierze klient

2. Opcjonalnie: kawałki czekolady, truskawka, porzeczka czerwona

3. Biszkopt (w przypadku mieszanego, należy określić które piętro w jakim wariancie)
3.1. jasny,
3.2. ciemny
3.3. mieszany,

4. Przesmarowanie: konfiturą, dżemem w wybranym smaku, lub maksymalnie dwóch smakach
4.1. Malina – rekomendowany dla przebicia smaku,
4.2. Porzeczka – rekomendowany dla przebicia smaku,
4.3. Truskawka,
4.4. Morela,
4.5. Brzoskwinia,
4.6. Wiśnia,

5. Dekoracja:
5.1. Standardowa z świeżymi owocami do-okoła,
5.2. Świeże owoce wysypujące się z rożka od lodów,
5.3. Drip (spływająca czekolada po torcie) – w połowie / po całości okręgu,
5.4. Czekolada po całości / po połowie - na wierzchu torta,
5.5. Napis z czekolady na wierzchu torta,
5.6. Śmietanowe różyczki wokół tortu (mogą być wielo-kolorowe +5zł)
5.7. Typu Kinder (czekolada po całości, z świeżymi owocami, kinderkami, Kinder bueno, jajko Kinder, inne ciastka/drażetki) – 20 zł dopłaty do całości tortu.
5.8. Beczka Whisky (dekoracja z pryncypałek w formie „palisady”, lód zrobiony z galaretki przezroczystej oraz dwie buteleczki whisky) – 100 zł dopłaty do całości tortu

6. Za dopłatą:
6.1. podwojenie owoców w torcie, 15 zł
6.2. topper ze sklejki (drewniany), 20 zł
6.3. topper z plexy (np. „złote lustro”), 30-60 zł
6.4. opłatek waflowy (nakładany na tort), 20 zł
6.5. opłatek cukrowy (wycinany, wbijany jak „figurka w tort”). 20 zł
6.6. figurka – wyceniane indywidualnie od 20 do 100 zł.
6.7. inne (alkohol, butelki, produkty premium) – wycena indywidualna

7. Dodatkowe uwagi: Jest to tort tradycyjny, nie robimy tortów artystycznych, wielokątowych, z mas cukrowych, nie używamy chemii, ulepszaczy, proszków, wzmacniaczy smaków. Kierujemy się tylko 100% domowym, naturalnym, na śmietanie tortem. Tylko i wyłącznie na życzenie klienta możemy użyć kroplę barwnika do śmietany w celu koloryzacji. Najmniejszy możliwy tort ma wagę od 1,2kg. Zastrzegamy sobie, że tort może mieć różnice w wadze +/- 300g. Tort wyliczamy zgodnie ze wzorem ILOŚĆ OSÓB * 150 GRAM = IlE_KG_TORT np. 10 osób * 0,15 = 1,5kg tort.
w cenie zawarte: produkty, karton, transport, czas pracy i wykonanie, koszty utrzymania firmy.
1. Baza: Tort na kremie Wedlowskiej czekolady i śmietanki, z żelkom malinową i chrupkiem kukurydzianym (ala nutella)

2. Opcjonalnie: przesmarowany śmietaną lub kremem czekoladowym wokół torta

3. Biszkopt (w przypadku mieszanego, należy określić które piętro w jakim wariancie)
3.1. jasny,
3.2. ciemny
3.3. mieszany,

4. Przesmarowanie: konfiturą, dżemem tylko i wyłącznie malinowym

5. Dekoracja:
5.1. Standardowa z świeżymi owocami do-okoła,
5.2. Świeże owoce wysypujące się z rożka od lodów,
5.3. Drip (spływająca czekolada po torcie) – w połowie / po całości okręgu,
5.4. Czekolada po całości / po połowie - na wierzchu torta,
5.5. Napis z czekolady na wierzchu torta,

6. Za dopłatą:
6.1. podwojenie owoców w torcie, 15 zł
6.2. topper ze sklejki (drewniany), 20 zł
6.3. topper z plexy (np. „złote lustro”), 30-60 zł
6.4. opłatek waflowy (nakładany na tort), 20 zł
6.5. opłatek cukrowy (wycinany, wbijany jak „figurka w tort”). 20 zł
6.6. figurka – wyceniane indywidualnie od 20 do 100 zł.
6.7. inne (alkohol, butelki, produkty premium) – wycena indywidualna

7. Dodatkowe uwagi: Jest to tort tradycyjny, nie robimy tortów artystycznych, wielokątowych, z mas cukrowych, nie używamy chemii, ulepszaczy, proszków, wzmacniaczy smaków. Kierujemy się tylko 100% domowym, naturalnym, na śmietanie tortem. Tylko i wyłącznie na życzenie klienta możemy użyć kroplę barwnika do śmietany w celu koloryzacji. Najmniejszy możliwy tort czekoladowy ma wagę 1,5kg. Zastrzegamy sobie, że tort może mieć różnice w wadze +/- 300g. Tort wyliczamy zgodnie ze wzorem ILOŚĆ OSÓB * 150 GRAM = IlE_KG_TORT np. 10 osób * 0,15 = 1,5kg tort.
w cenie zawarte: produkty, karton, transport, czas pracy i wykonanie, koszty utrzymania firmy.
1. Baza: Tradycyjny domowy tort z kremem truskawkowym, truskawkami, kremem z białej czekolady i żelką kawową.

2. Opcjonalnie: brak

3. Biszkopt (w przypadku mieszanego, należy określić które piętro w jakim wariancie)
3.1. jasny,
3.2. ciemny
3.3. mieszany,

4. Przesmarowanie: konfiturą, dżemem tylko i wyłącznie truskawkowym

5. Dekoracja:
5.1. Standardowa z świeżymi owocami do-okoła,
5.2. Świeże owoce wysypujące się z rożka od lodów,
5.3. Drip (spływająca czekolada po torcie) – w połowie / po całości okręgu,
5.4. Czekolada po całości / po połowie - na wierzchu torta,
5.5. Napis z czekolady na wierzchu torta,

6. Za dopłatą:
6.1. podwojenie owoców w torcie, 15 zł
6.2. topper ze sklejki (drewniany), 20 zł
6.3. topper z plexy (np. „złote lustro”), 30-60 zł
6.4. opłatek waflowy (nakładany na tort), 20 zł
6.5. opłatek cukrowy (wycinany, wbijany jak „figurka w tort”). 20 zł
6.6. figurka – wyceniane indywidualnie od 20 do 100 zł.
6.7. inne (alkohol, butelki, produkty premium) – wycena indywidualna

7. Dodatkowe uwagi: Jest to tort tradycyjny, nie robimy tortów artystycznych, wielokątowych, z mas cukrowych, nie używamy chemii, ulepszaczy, proszków, wzmacniaczy smaków. Kierujemy się tylko 100% domowym, naturalnym, na śmietanie tortem. Tylko i wyłącznie na życzenie klienta możemy użyć kroplę barwnika do śmietany w celu koloryzacji. Najmniejszy możliwy tort czekoladowy ma wagę 1,5kg. Zastrzegamy sobie, że tort może mieć różnice w wadze +/- 300g. Tort wyliczamy zgodnie ze wzorem ILOŚĆ OSÓB * 150 GRAM = IlE_KG_TORT np. 10 osób * 0,15 = 1,5kg tort.

Wygląd po rozkrojeniu:

Szybki kontakt

Godziny otwarcia lokalu na Fabrycznej 1
Od poniedziałku do piątku od 7:00 do 17:00
Sobota oraz Niedziela od 9:00 do 17:00
lub do wyprzedania ciast!

PyziPyzi - Domowe wyroby cukiernicze Kamila Kowalska (Krawczyk)

NIP: 6182193171 / REGON: 522017568
E-mail: kontakt@pyzipyzi.pl
Telefon: 503 988 524

Bank Santander: 93 1090 1128 0000 0001 5048 3587
Logotyp PyziPyzi oddaje radość i pasję tworzenia tego co słodkie.
Jego zadaniem jest budowanie pozytywnej atmosfery już od
momentu pierwszego spojrzenia. PyziPyzi to cukiernia pełna
uśmiechu i zaangażowania, dla powstających w niej produkt w.
Uśmiechnięta postać młodej cukiernik ma za zadanie przywodzić
na myśl pozytywne chwile, spędzone przy wspaniałych ciastach,
tortach i ciasteczkach. Domowe Wyroby Cukiernicze, wprost przedstawia misję firmy - domowe czyli naturalne i najlepsze.
  • jeśli wiadomość dotyczy zamówienia - podaj numer telefonu w celu kontaktu oraz adres, na który ma zostać dowieziony lub punkt.
  •  

Szybka nawigacja

wdrożenie & realizacja: KamikStudio.pl
(C) 2018 - 2024 Wszelkie prawa zastrzeżone
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram